Het grootste dealernetwerk in België

Dit zijn de bedrijven die deel uitmaken van Sopadis als individuele dealer of als dealergroep.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Over Sopadis

Waarde creëren op lange termijn

Sopadis is een dealernetwerk dat hoofdzakelijk gevestigd is op de as Antwerpen – Mechelen – Brussel. Het groepeert de grootste automerken zoals Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen CVI, Porsche en Lamborghini. Sopadis verenigt onder meer Auto Natie, Rietje, Dielis, Claessens ACM, DON BOSCO en Thuy. Ook Audi Coast Motors Knokke (ex-Bourgoo) is lid van Sopadis.

In totaal vertegenwoordigt Sopadis 18 dealermerken.
De komende maanden zullen allicht nog andere dealers tot de groep toetreden.

Sopadis focust op het verbeteren van de mobiliteit van morgen en biedt haar klanten de beste voertuigen en diensten aan die op de markt te vinden zijn. Bovendien hecht Sopadis veel belang aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het vlak van mobiliteit, energie en milieu. Het bedrijf wil dat verandering op een duurzame manier plaatsvindt, en handelt daar ook naar.

Om haar doelstellingen te bereiken, verenigt Sopadis een groep van complementaire concessiehouders in België. Het bedrijf stimuleert en ondersteunt alle individuele initiatieven. Sopadis moedigt eveneens kennisuitwisseling en vernieuwing aan binnen het netwerk.

2019-06-20_0926
Samen streven onze concessiehouders ernaar om de beste diensten op de automarkt aan te bieden. Daarbij houden ze rekening met de huidige uitdagingen op het gebied van mobiliteit en milieu.
_Eric Cortois, CEO

Dealers

Werknemers

Voertuigen / jaar

Reparaties-onderhoudsbeurten / jaar

Producten en diensten van topkwaliteit

Onze waardeketen
Verkoop B2C
Luxewagens
Beheer van het wagenpark
Tweedehands
Financiële oplossingen
Klantenservice

De toekomst van eigendom

Het auto-abonnement: een alternatief voor aankoop

De auto-industrie ondergaat ingrijpende technologische en economische veranderingen. Sopadis wil nieuwe financiële oplossingen aan haar dienstengamma toevoegen.

Het aanbieden van flexibele abonnementsformules is een uitstekend alternatief voor autobezit zoals we het nu kennen.

Voor innoverende spelers zoals Sopadis is het moment aangebroken om dit soort oplossingen te benutten en zo nieuwe winstkansen te creëren voor de concessiehouders.

Met een abonnement hoeven klanten zich immers geen zorgen meer te maken over een startkapitaal of langetermijncontracten voor het kopen of huren van een wagen. De ‘all-in’-formules voor een vast maandelijks bedrag maken het des te praktischer.

We hebben het volste vertrouwen in de rol die onze autoconcessies binnen deze nieuwe context gaan spelen en in de manier waarop ze uit deze trend voordeel kunnen halen.

Nieuwe financieringsmogelijkheden testen en lanceren is een van onze prioriteiten bij Sopadis.

De sterren van de auto

Onze merken
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Deel de passie voor auto’s

Ontdek onze collectie

Dit zijn enkele foto’s die onze dealers genomen hebben tijdens hun reis door het auto-universum.

DSC04128

Ontvang nieuws over Sopadis via e-mail

Abonneren